Startpagina
Follow MeTwitterFacebook
Nieuws | Stentor Deventer

Alle kamers in complexen voor buitenlandse studenten verhuurd

DEVENTER - De twee wooncomplexen voor internationale Saxion-studenten, The Heights (hoek Diepenveenseweg-Hoge Hondstraat) en Rust Roest in Schalkhaar, zitten komend schooljaar volledig vol. [Meer...]

Verboden spullen leveren Deventenaar forse werkstraf op

DEVENTER - Meerdere creditcardmessen, boksbeugels, twee mortiergranaten, een handgranaat, 261,15 gram hasj, 56 pillen ecstasy, 35,05 gram MDMA en meerdere vervalste merkspullen. [Meer...]

Werk op dak van Saxion

DEVENTER - Op het dak van Saxion in Deventer wordt momenteel volop gewerkt. Een grote bouwkraan is hiervan maandag het zichtbare bewijs. Deze is nodig om de zware luchtbehandelingskasten van en op het dak te kunnen tillen. Deze krijgen net als de airconditioning een onderhoudsbeurt. [Meer...]

Vijf jaar eis voor man uit Deventer die 190.000 pillen in garage bewaarde

BREDA - Tegen een 31-jarige man uit Deventer is maandagochtend door justitie in Breda zes jaar celstraf geëist voor drugs- en wapenbezit. De verdachte had ruim 190.000 pillen harddrugs in een gehuurde garage in Breda opgeslagen. Over twee weken doet de rechter uitspraak in de zaak.

[Meer...]

Zelfs de vrijwilligers op Stal de Eik Holten zijn van 'eigen fok'

HOLTEN - "We hadden best kunnen uitbreiden, maar dat willen we niet. Niet groter, wel mooier." Ingrid (76) en Theo (85) van Dijk bestieren al bijna veertig jaar manege Stal de Eik in Holten. Ze schakelden Zomerkracht in om de heg te snoeien. [Meer...]

Brand in rundveestal tussen Laren en Markelo

MARKELO/LAREN - In een grote stal van een melkveebedrijf aan de Stobbendijk tussen Laren en Markelo is zondagavond brand uitgebroken. Het vuur woedde volgens de eerste berichting in stro op de zolder van de stal. Inmiddels is het sein brand meester gegeven,

[Meer...]

Burgernetactie om uit AZC Schalkhaar vermiste man

DEVENTER - De politie is zondagmiddag rond 17.30 uur een Burgernetactie gestart rond de vermissing van een jongeman uit het asielzoekerscentrun in Schalkhaar. Hij verdween in de nacht van zaterdag op zondag.

[Meer...]

Automobilist gewond bij ongeluk op A1 bij Holten

HOLTEN - Een automobilist is zondagochtend gewond geraakt nadat hij met zijn auto van de weg raakte op de A1 bij Holten.

[Meer...]

Politie Deventer waarschuwt via Burgernet voor zakkenrollers boekenmarkt

DEVENTER - De politie heeft zondagmiddag via Burgernet een waarschuwing verspreid voor zakkenrollers in het centrum van Deventer. Die zouden actief zijn op de boekenmarkt die vandaag wordt gehouden.

[Meer...]

130.000 bezoekers op Deventer Boekenmarkt (update: lezersfoto's)

DEVENTER Met 130.000 bezoekers is de Deventer Boekenmarkt drukker dan vorig jaar. [Meer...]

Twee mannen uit Zutphen aangehouden voor dealen softdrugs

DEVENTER - Twee mannen uit Zutphen (25 en 33 jaar) zijn zaterdagavond 1 augustus aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. Ze worden verdacht van het dealen van softdrugs.

[Meer...]

Ter Stege nieuwe Deventer dichter

DEVENTER - Johanneke ter Stege (25) is de nieuwe Deventer dichter. Zij volgt Herman Posthumus Meyjes op, hij was de afgelopen twee jaar Deventer dichter. [Meer...]

Tweetal aangehouden voor heling Snorfiets in Deventer

DEVENTER - De politie heeft vrijdag 31 juli rond 11.00 uur op de Op de Keizer een 27-jarige vrouw en een 23-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van heling van een snorfiets.

 

[Meer...]

Herman Starink wint nieuw Deventer Dictee

DEVENTER - Herman Starink heeft vrijdagavond Grote Deventer Taalstrijd gewonnen. In het dictee maakte hij maar twee fouten.

[Meer...]

Burgernetactie voor diefstal in Deventer levert nog niets op

DEVENTER - Via Burgernet heeft de politie opgeroepen om uit te kijken naar een Aziatisch man van tussen de 25 en 30 jaar. De burgernetactie is onderhand gesloten, maar tips blijven welkom via 0900- 8844. 

[Meer...]

Vrouw gewond bij ongeval op N348 bij Schalkhaar

SCHALKHAAR - Bij een ongeluk met twee auto's op de Raalterweg (N348) tussen Schalkhaar en Wesepe is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. De auto waarin ze zat sloeg over de kop.

[Meer...]

Deventer Stadsdichter brengt na afscheid dichtbundel uit

DEVENTER - Afzwaaiend stadsdichter Herman Posthumus Meyjes (87) brengt binnenkort een nieuwe bundel uit. 

[Meer...]

Politie waarschuwt bezoekers en verkopers Deventer boekenmarkt: let op vals geld

DEVENTER - De politie waarschuwt op haar website voor valsemunters tijden de Deventer boekenmarkt. Iedereen wordt geadviseerd alert "te zijn 50 eurobiljetten en deze op echtheid te testen."

 

[Meer...]

Weer valse biljetten van 50 euro in Deventer

DEVENTER -  Donderdagmorgen zijn een 45-jarige vrouw en een 47-jarige man uit Deventer aangehouden voor betaling met een vals bankbiljet van 50 euro.

 

[Meer...]

Deventenaar gepakt voor poging tot inbraak dankzij getuige

ENSCHEDE - Een alerte buurtbewoner zag hoeeen aantal mannen probeerde in te breken in een cafetaria aan de Madioenstraat in Enschede, vanmorgen om 10 over 5. Dat lukte niet en onverichterzake reden ze in hun auto weg richting Gronausestraat. Hij belde de politie en beschreef wat hij had gezien.

[Meer...]

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Nieuws? Informatie?


Averlofrieswijk.nl heeft op dit moment geen ´schrijvende redactie´. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van het nieuws dat ons aangeleverd wordt, zodat wij het kunnen plaatsen. Help ons de website bij de tijd houden. Heb je nieuwe informatie, nieuws, foto´s, of tips. Laat het ons weten. Alleen zo houden we samen de website interessant.

©2015 Ontworpen door Marco Tibben> mobiele versie  [Uitloggen  Redactie