Startpagina
Nieuws | Stentor Deventer
Drukte door werk aan Mr. de Boerlaan in Deventer

DEVENTER - De drukke Mr. H.F. de Boerlaan ligt er de komende maanden uit vanwege werkzaamheden. Het riool wordt vervangen en er komt nieuwe bestrating. De kastanjes langs de route zijn veelal ziek en worden gekapt.

[Meer...]
de Stentor
Salland krijgt wandelpad voor lesbiennes
DIEPENVEEN - Salland krijgt een Damespad. De wandelroute, met als startpunt Huis Nieuw Rande bij Diepenveen, is bedoeld als ontmoetingsplek voor lesbiennes. [Meer...]
de Stentor
Verdachte steekpartij Deventer hoort volgende week eis
ZWOLLE/DEVENTER - Als het aan de verdediging ligt, moet een behandeling voorop staan in de strafzaak tegen de 25-jarige L.Z. uit Deventer. [Meer...]
de Stentor
Mijlpaal: Meer dan 65.000 volgers via social media voor de Stentor

APELDOORN - Het onlinebereik van de Stentor neemt met rasse schreden toe. Het aantal volgers op Twitter en Facebook bedraagt inmiddels ruim 65.000. De trend dat nieuwsconsumenten zich meer en meer via hun tijdlijn laten informeren, lijkt zich dan ook door te zetten.  

 

[Meer...]
de Stentor
Saxofoonmuziek in diverse stijlen op Deventer Sax Event
DEVENTER - Aan het Deventer Sax Event op zaterdag 8 november doen meer dan 160 muzikanten mee. Op diverse locaties, waaronder Hotel Huis Vermeer, buurthuis De Fermerie en het café van het Burgerweeshuis, verzorgen die dag tussen 13.00 en 18.00 uur in totaal twintig saxofoonorkesten, -kwartetten en -ensembles optredens. [Meer...]
de Stentor
Valkenier Harly vindt kritiek Vitesse-collega 'beetje zielig'

DEVENTER - ,,Jammer en een beetje zielig.'' Zo reageert valkenier Gerrit Zandvoort uit Rijssen op de kritiek van zijn collega die bij Vitesse een arend door het stadion laat vliegen.

[Meer...]
de Stentor
Excuses GA Eagles voor vuurwerk
DEVENTER - Het bestuur van GA Eagles heeft zijn excuses aangeboden aan bewoners van de Brinkgreverweg vanwege het vuurwerk dat afgelopen zaterdag tijdens de training van de eredivisionist is afgestoken. [Meer...]
de Stentor
Apeldoorner in Bathmen gepakt bij brandstofdiefstal
BATHMEN - In Bathmen zijn dinsdagochtend een 44-jarige Apeldoorner en een 34-jarige Amsterdammer aangehouden voor diefstal of heling van brandstof. [Meer...]
de Stentor
Valkenier Vitesse vindt eigenaar vogel GA Eagles ongeschikt

DEVENTER – Valkenier Gerard van den Brink van Vitesse heeft dinsdag uitgehaald naar Gerrit Zandvoort, de eigenaar van Harly, de zeearend van Go Ahead Eagles. “Ik ken Gerrit en hij is niet geschikt om dit soort dingen te doen.”

[Meer...]
de Stentor
Plezier in rekenen straalt af op de klas

ZWOLLE - Het Bartjens Rekendictee heeft dit jaar een aparte categorie voor leraren van basisscholen. Want het rekenonderwijs kan wel een duwtje in de rug gebruiken.

 

[Meer...]
de Stentor
Ongelukken leiden tot ochtendfiles op A1

DEVENTER/BEEKBERGEN - Ongelukken op de A1 leiden dinsdagochtend tot files. Net nadat rond acht uur een file na een ongeluk bij knooppunt Beekbergen was opgelost ontstond een nieuwe file tussen Deventer-Oost en Voorst. Om tien voor half negen neemt de lengte van die file af: er staat zes kilometer langzaam rijdend verkeer. 

[Meer...]
de Stentor
GA Eagles wil schade uitvak op Zwolle verhalen
DEVENTER/ZWOLLE - PEC Zwolle-fans hebben zondagmiddag in De Adelaarshorst de scheidingswand van het uitvak zodanig geteisterd dat die uit het lood is komen te hangen. Eaglesvoorzitter Edwin Lugt kon maandag het schadebedrag nog niet noemen. [Meer...]
de Stentor
Minder korten op hulp in huishouden in gemeente Voorst

TWELLO - Inwoners van de gemeente Voorst die huishoudelijke hulp krijgen, worden mogelijk volgend jaar iets minder gekort. De gemeente hengelt bij het rijk naar geld om de bezuiniging iets te verzachten.

[Meer...]
de Stentor
Lugt: Gedrag PEC-speler buitengewoon kwalijk

DEVENTER/ ZWOLLE - Eaglesvoorzitter Edwin Lugt vindt het terecht dat de KNVB een onderzoek instelt naar het gedrag van PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen, na de verloren IJsselderby in Deventer. Uit frustratie schoot Van Polen de bal zondagmiddag keihard in de IJsseltribune.

[Meer...]
de Stentor
Krimp dwingt basisscholen in Deventer om samen te werken

DEVENTER - De gemeente Deventer telt over een paar jaar minder basisscholen dan nu.

[Meer...]
de Stentor
Saxion trekt zich terug uit Stads- en Atheneumbibliotheek Deventer
DEVENTER - Saxion ziet 'geen meerwaarde' meer in de samenwerking met de gemeente Deventer in de Stads- en Atheneumbibliotheek (SAB). De Hogeschool heeft de samenwerking per 1 januari 2016 formeel opgezegd. Sinds 1995 maakt de hogeschoolbibliotheek deel uit van het SAB. De samenwerking werd in 2011 nog met vijf jaar verlengd, met een optie voor nog vijf jaar. [Meer...]
de Stentor
Carinova gaat toch door met huishoudelijke hulp
DEVENTER - Carinova gaat verder met de afdeling huishoudelijke hulp. Het voorgenomen collectieve ontslag van 1000 medewerkers, per 1 januari, is van de baan. Wel worden de contracten van hulpen met een tijdelijke verbintenis na dit jaar niet verlengd. [Meer...]
de Stentor
Zwollenaar en Deventenaar opgepakt wegens heling

ZWOLLE/DEVENTER - In Zwolle zijn maandagochtend een Deventenaar (23) en een Zwollenaar (25) opgepakt wegens heling dan wel diefstal. Om de zelfde reden werd tegelijkertijd een 21-jarige Eindhovenaar ingerekend.

[Meer...]
de Stentor
Zwollenaar aangehouden wegens dreigen bij match Eagles-PEC

ZWOLLE/DEVENTER - Een 33-jarige Zwollenaar is maandagochtend vroeg aangehouden wegens bedreiging, een dag eerder tijdens de voetbalwedstrijd van Go Ahead Eagles tegen PEC Zwolle. 

[Meer...]
de Stentor
Bij dijkdoorbraak Duitsland rampzalige gevolgen voor Oost-Nederland

ZWOLLE - Een dijkdoorbraak langs de Rijn in Duitsland kan rampzalige gevolgen hebben voor Oost-Nederland. Dan kan een gebied van Lobith tot Zwolle onder water komen te staan. Het waterschap Rijn en IJssel schetst dat rampscenario in een aankondiging van een nieuwe hoogwaterconferentie dat op 30 oktober in het Duitse Rees wordt gehouden.

[Meer...]
de Stentor

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Nieuws? Informatie?


Averlofrieswijk.nl heeft op dit moment geen ´schrijvende redactie´. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van het nieuws dat ons aangeleverd wordt, zodat wij het kunnen plaatsen. Help ons de website bij de tijd houden. Heb je nieuwe informatie, nieuws, foto´s, of tips. Laat het ons weten. Alleen zo houden we samen de website interessant.

©2014 Ontworpen door Marco Tibben> mobiele versie  [Uitloggen  Redactie    
Shirt Met HumorShirt Met BoodschapShirt Met Hup HollandShirt Met Averlo FrieswijkKleding voor YogaShirts voor Scouts