Startpagina
Nieuws | Stentor Deventer
TC Schapekolk klaar voor Deventer Tenniskampioenschappen

DIEPENVEEN - Ondanks 'mindere faciliteiten' is Tennisclub de Schapekolk klaar voor de Deventer Tenniskampioenschappen. Het jaarlijkse tennisevenement is voor alle tennissers uit Deventer en start op 11 augustus.

[Meer...]
de Stentor
Salland Verzekeringen wil 100 sportclubs 'adopteren'
DEVENTER - Salland Verzekeringen hoopt dit jaar 100 sportclubs in de regio Deventer te 'adopteren'; leden kunnen met een collectiviteitskorting een zorgverzekering afsluiten bij de zorgverzekeraar uit Deventer. Salland begon in 2012 met de sportclubactie; in het eerste jaar werd met negen clubs (inclusief Supportersvereniging GA Eagles en supporters GA Eagles) een samenwerking aangegaan. [Meer...]
de Stentor
Man uit Terwolde rijdt jongen aan

APELDOORN/TERWOLDE Een automobilist (20) uit Terwolde was donderdagmiddag betrokken bij een ernstig ongeluk.

[Meer...]
de Stentor
Overleden Bathmenaar per bakfiets naar crematorium

BATHMEN/DIEPENVEEN - Een bijzondere en indrukwekkende uitvaart donderdag bij 't Dijkhuis in Bathmen. Bewoner Johan Baltus (90) werd per bakfiets vervoerd naar het crematorium aan de Raalterweg in Diepenveen.

[Meer...]
de Stentor
Lekker Veluwe: Kriebelz met portobello en kaas

Henk van ‘t Veen en David Levie doen wekelijks verslag van hun zoektocht naar de smaak van de Veluwe. Deze week zijn ze te gast bij brasserie Kriebelz in Terwolde.

[Meer...]
de Stentor
Deventenaar betrapt bij stelen bestelauto

DEVENTER - Na een melding uit de buurt is donderdagmorgen vroeg op het Lauweriksplein een 34-jarige Deventenaar aangehouden voor diefstal van een bestelauto. Bij de aankomst van de politiemensen wilde hij net wegrijden.

[Meer...]
de Stentor
Vrachtwagen raakt bij Deventer van snelweg

DEVENTER - Op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn is in de na cht van woensdag op donderdag een vrachtwagen van de weg geraakt.

[Meer...]
de Stentor
Turkse verkiezingen in Deventer rustig op gang [video]

DEVENTER - Voor het stemlokaal in De Scheg stonden vanochtend om 8 uur net iets meer beveiligers en verkeersregelaars klaar dan Turkse kiezers. De Turkse presidentsverkiezingen in Deventer kwam heel rustig op gang.

[Meer...]
de Stentor
Deventer rijscholen scoren goed

DEVENTER - In Deventer slagen relatief veel mensen in één keer voor hun rijexamen. Dat blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

[Meer...]
de Stentor
Kermisfamilie draait op voor opruimen troep

DEN HAAG/BATHMEN - De Bathmense kermisfamilie Souilljee zal toch een dwangsom van 10.000 euro aan de gemeente Deventer moeten betalen voor het verkeerd opruimen van een stuk verontreinigde grond van een voormalige gemeenteopslag.

[Meer...]
de Stentor
VVV-winkel Twello dicht vanwege faillissement

TWELLO De VVV-winkel in Twello is sinds woensdag dicht. Dat is het gevolg van het faillissement van het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT), de toeristische marketingorganisatie voor de Veluwe.

[Meer...]
de Stentor
Taxus snoeien in Deventer voor kankermedicijn

DEVENTER - Een kubieke meter snoeiafval van de taxus staat gelijk aan een chemotherapie. Met de eenjarige scheuten van de Taxus baccata kunnen medicijnen tegen kanker gemaakt worden.

[Meer...]
de Stentor
Duo aangehouden wegens diefstal worst in tankstation Voorst

WILP - Twee Amsterdammers die bifi-worstjes hadden gestolen bij een tankstation aan de A1 in Wilp zijn door de politie aangehouden. De bestuurder was bovendien onder invloed van alcohol en hij heeft geen geldig rijbewijs. Dat meldt de politie.

[Meer...]
de Stentor
Auto komt tussen Deventer en Twello in sloot tot stilstand

DEVENTER - Bij een eenzijdig ongeluk op Rijkstraatweg tussen Deventer en Twello is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto zwaar beschadigd geraakt.

[Meer...]
de Stentor
Eerste spullen museum GA Eagles binnen

DEVENTER - Shirts, programmaboekjes, vaantjes, speldjes, toegangskaartjes; er komt voorzichtig een stroom aan GA Eagles-spullen uit de oude doos van mensen in en buiten Deventer op gang richting Vetkampstraat.

[Meer...]
de Stentor
Steeds meer kringloopzaken in Deventer

DEVENTER - Het aantal kringloopbedrijven in Deventer is de afgelopen tijd spectaculair toegenomen. 

[Meer...]
de Stentor
Vaarwater: Op zoek naar de mammoet bij de Schipbeek

BATHMEN - We kijken graag naar water, lopen, wonen, zitten er langs. Maar hoe ziet het land eruit vanaf het water? Dat is het thema van deze zomerserie met vaartochten in de regio onder de titel Vaarwater. Alle tochten zijn zelf te maken, individueel of met een groep. Vandaag: De Schipbeek in het buitengebied van Bathmen, op de grens met de gemeente Rijssen-Holten

[Meer...]
de Stentor
Zwembad De Schaeck in Twello moet roer omgooien

TWELLO - Zwembad De Schaeck in Twello moet het roer omgooien om het dalende bezoekersaantal een halt toe te roepen.

[Meer...]
de Stentor
Vliegschool Stella Aviation op Teuge in problemen

TEUGE - Vliegschool Stella Aviation Academy op Teuge verkeert in grote problemen. Het grootste deel van de vliegoperatie is stilgelegd na problemen met de huisbankier ABN AMRO. Die zou de brandstofpassen hebben geblokkeerd waardoor er alleen nog contant kan worden betaald voor brandstof. Door deze maatregel kunnen leerlingen die een opleiding volgen tot verkeersvlieger geen praktijklessen meer volgen.

[Meer...]
de Stentor
Deventer wil twee weken durend taalfestival voor Boekenmarkt

DEVENTER - De Deventer Boekenmarkt moet volgend jaar het hoogtepunt worden van een twee weken durend festival op het gebied van taal. De markt zelf moet de afsluiter worden op zondag.

[Meer...]
de Stentor

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Nieuws? Informatie?


Averlofrieswijk.nl heeft op dit moment geen ´schrijvende redactie´. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van het nieuws dat ons aangeleverd wordt, zodat wij het kunnen plaatsen. Help ons de website bij de tijd houden. Heb je nieuwe informatie, nieuws, foto´s, of tips. Laat het ons weten. Alleen zo houden we samen de website interessant.

©2014 Ontworpen door Marco Tibben *> mobiele versie  [Uitloggen  Redactie    
Shirt Met HumorShirt Met KunstShirt Met BoodschapShirt Met Hup HollandShirt Met SinterklaasShirt Met Heeten